HOŞGELDİNİZ

ta ta ta taaaaaammmmmm:)

25 Ağustos 2016 Perşembe

Kaybedilen İnsanlik Üzerine

Gaziantep'te bir çoban tarafından sapkınca tecavüze uğrayan 9 aylık bebegin kolon bağırsağı parçalanması ve iç kanaması geçirmesi sonucu hayatını kaybettigi yönünde bir haber dolaşıyor ortada. Gaziantep Valiliği'nden konu ile ilgili basın açıklaması da gelmişti olay ilk  duyulduğunda. Talihsiz kuzunun bu şekilde can vermesi durumunu ilgili kurumlarda calisan arkadaslarimdan teyit ettim. Haberin geçeği yansitmadigini soylediler. Yani bağırsak parçalanması durumu yok dediler en azından :( 
Aldığım haber içimi soğuttu mu tabi ki hayır. Günlerdir atamıyorum içimden. Dünyayı nasıl bu hale getirebildik? Damacanaya, kediye köpeğe minicik bir bebeğe tecavüz edecek kadar nasıl alçalabildik?

Her ne kadar haberin dogrulugunu (bebegin ölümu kismini)resmi kaynaklardan teyit edememiş olsam da bu 9 aylik bebege tecavuz edildigi gercegini degistirmeyecek.


Deniz kiyisina vuran Aylan, korkulu gozlerle hicbir seyden habersiz ambulans koltugunda yuzundeki kani silen Ümran, üstlerine bombalar yagdirilan kolu bacagi kopup bu yasta sakat kalan,  en iyi ihtimalle anne,baba, kardeslerinden sadece birisini kaybetmis olan, dugunde gelinin kinasini almaya gittigi icin yarali kurtulan cocuklar ve dugun diye gittiginiz yerden enkaz icinde yarisi yanmis cocuk ayakkabisi cikmasi yeterince insanligimizi kaybettigimizin gostergesi.






simdi dokuz aylikken tecavuze ugramis bebegin yasadigi travma sonrasi  olmemis olmasi kaybettigimiz insanligimizi geri getiremeyecek malesef.sucsuz hic bir seyden habersiz masum cocuklari onun bunun dunya sevdasina kurban ediyoruz, hic birimizin de itirazi yok bu duruma.Zihniyetiniz batsın!!! Yer yarilsin da icine girelim hepimiz!!!


Canini sevdigim ne de guzel demis;

"Burası dünya!
 Ne çok kıymetlendirdik.
 Oysa bir tarla idi;
 Ekip biçip gidecektik.."
                       "Cahit Zarifoğlu"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder